Jump to content
  • Do you want to be a member of Sufle?

Like commenting, sharing content, liking; In order to benefit from all the opportunities of our site, become a free member now and enjoy the privileges.

Pardus

Pardus işletim sistemi. Pardus ile ilgili yararlı bilgiler, güncel haberler. Pardus güncellemeleri ve program kurulumları. Pardus hakkında her şey bu forumda.

Subforums

1. Yeni Başlayanlar

Pardus işletim sistemini ilk defa kullanmaya başlayacaklar için bilgilendirme içerikleri, Pardus bilgilendirmeleri.

• No posts here yet
  2. Bilgiler

Pardus ile ilgili faydalı bilgiler ve içerikler. Pardus yardımcı konulara, bilgi ve metinlere bu bölümde ulaşabilirsiniz.

1

Pardus güncellemeleri ve Pardus haberleri. Pardus ile ilgili haberlere ve güncelleme bilgilendirmelerine bu bölümden ulaşabilirsiniz.

1

Pardus üzerinde çalışan yazılımlar ve Pardus üzerinde çalıştırmak istediğiniz yazılımlar ile ilgili bilgilendirici içerikler.

1

Pardus'un çalışacağı donanımlar, Pardus kurulum, Pardus uyumluluk ve donanımsal sorular ile ilgili içerikler.

• No posts here yet
  6. Sorular - Sorunlar

Pardus işletim sistemini kullanıyorsunuz ve bu konuda bazı sorunlarınız mı var? Doğru yerdesiniz. Pardus ile ilgili sorunların çözümleri ve aklınıza takılan soruların cevapları bu forumda.

2
0 topics in this forum

There are no topics in this forum yet

Start the first topic
  • Create New...